Ramazan GÖÇEN - Okul Müdürü

1964 İzmir-Ödemiş-Bademli doğumludur. İlkokulu Bademli’de, ortaokul ve liseyi Isparta Keçiborlu İmam Hatip Lisesinde okumuştur. (08.06.1983) K.T.Ü. Giresun Eğitim Yüksek Okulunu 26.07.1985 yılında bitirmiştir. 04.04.1986’da Şanlıurfa Akçakale´de, öğretmen olarak göreve başlamıştır. Öğretmen iken, 25.09.1996’da Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesinde lisans tamamlayıp mezun oldu. 2000 yılından itibaren Harran, Ödemiş ilçelerinde Eğitim Yöneticisi olarak görevlerde bulundu. Şu an aktif olarak bu görevini sürdürmektedir. Bunun yanında Türkiye´de STEM atölyelerinin kurulmasında öncülük etti. Halen devam eden Bademli STEM Yazarlık Atölyesi´nin kurucusudur. Öğrencileri ve velilerine yazma çabasını büyük gayretlerle sürdürmektedir. Bütün çaba ve çalışmaları çocuklara dokunmak; hayâl, umut ve hayatı aşılamaktır. Birçok yurt içi/yurt dışı eğitim projelerinde görev almıştır. STK’lerde sosyal proje yönetim ve sunumlarında yer aldı. Ayrıca, yayına hazırladığı 3 adet kitabı ve 1 adet kitap bölümü mevcuttur. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Yayına Hazırladığı Kitaplar: Bademli’den Öykü Nidası (Öykü-2015)

Bademli’de Şiire Merhaba (Şiir-2017)

Yörük Obasından Ödemiş Ovasına Birgi, Bademye’nin Kültürel Değerleri, Ödemiş Belediyesi Öykam Yayınları (Makale-2019)

Pandemi Döneminde Doğan Öyküler (Öykü-2021